Рада Церков закликала до Загальнонаціональної молитви і посту 1-3 березня

02 Марта 2024 Published in Дайджест
Read 656 times

ЗАКЛИК

Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій до Загальнонаціональної молитви і посту 1-3 березня 2024 року

Наближається друга річниця від початку повномасштабної російської агресії в Україні.
 Героїчний спротив Сил Оборони України та всього українського народу дозволив зупинити агресора, зруйнувати план ворога і визволити частину території України від російських окупантів.

Користуючись нагодою, висловлюємо вдячність міжнародним партнерам та церквам і народам світу, які шанують цінність людського життя і допомагають українцям захищати свободу і незалежність України від російської агресії.

Разом з тим, глибоко впевнені, що головним чинником у захисті нашої держави та збереженні життя мільйонів українців є Божа допомога. Святе Письмо говорить до нас: «Народе, кожного часу надійтесь на Нього, серце своє перед Ним виливайте, Бог для нас пристановище!» (Книга Псалмів 62:9).


Щодня різні українські церкви та релігійні організації підносять молитви до Богу про захист нашої держави та перемогу у війні за незалежність України. Вважаємо, що в ці складні дні дуже важливо всім українцям звертатися до Всевишнего в молитві.


Закликаємо усі конфесії України, представників влади, українців в Україні та по всьому світу долучитися до загальнонаціональної триденної МОЛИТВИ і ПОСТУ 1-3 березня 2024 року, відповідно до своїх релігійних традицій та у зручний день, однодушно підносячи молитви Богу за Україну, за український народ, за наших воїнів, за звільнення з полону військових та цивільних, за велику перемогу!


Віримо, що зло, яке повстало проти України, неминуче буде зламане і покаране, і Божою милістю в нашу країну прийде мир, безпека та добробут!

Джерело

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.